top of page

Ako výmena kuchynskej linky zmenila byt na modernú eleganciu...




Milujeme našu prácu a ešte viac milujeme ak zmeníme priestor na nádhernú eleganciu. Naša zákazníčka z Bratislavy sa pustila do renovácie svojho historického bytu z vysokým stropom a oslovila nás ohľadom novej kuchynskej linky. Dosť veľký zádrheľ bol zabudovaný komín v strede kuchynskej linky, ktorý môžete pekne vidieť ešte na starej pôvodnej fotke objektu. Ale aj takto sme si vedeli poradiť a zabudovali sme ho priamo do kuchynskej linky.




Na korpus kuchyne sme použili výrobcu značky Egger W962 biela perlička, dvierka Egger W1100 PM alpská biela a pracovná doska tiež od Egger H3730 ST10 Hickory prírodný. Šuflíky a pánty sú od značky Blum - Legraboxe s tlmeným dovieraním. Výsuvný smetný kôš Blanco Select 60/2 je tiež s tlmeným dovieraním a patrí už ako súčasť kuchynskej linky. Prvá rada vrchných skriniek sa otvára cez 2cm presah podhmatom a zároveň skrýva v sebe HK systém od výrobcu BLUM. Druhá rada vrchných skriniek sa otvára cez TIP-ON (push systém). Pre spodné dvierka je použitá narážajúca úchytka Fano – eloxovaný hliník. Na pracovnú dosku svieti LED pás v corner lište.


Naša zákazníčka je unesená z riešenia na mieru a novej elegancie jej bytu. Prajeme jej ešte veľa voňavých hodín strávených varením tých najlepších jedál.




Plánujete tiež renováciu? Kľudne nás kontaktujte. Poradíme, vyriešime k vašej spokojnosti.


00421948131913


Ak vás zaujala naša práca, pozrite si ešte viac pod buttonom Projekty.



3,406 views

Recent Posts

See All
bottom of page